Dimecres, 6 juliol 2022

Els voltants de Montilivi s’omplen de llaços grocs per rebre el Reial Madrid

En les hores prèvies a la visita dels madrilenys, l'entorn de l'estadi gironí s'ha omplert de llaços i pintades reclamant llibertat i independència

|

Els voltants de l’estadi de Montilivi s’han omplert de llaços grocs i pintades reivindicatives en la vigília de la visita del Reial Madrid. El focus mediàtic que suposa la visita d’un dels grans de la lliga a la ciutat de Girona ha estat de nou aprofitat. Els fanals de l’Avinguda Montilivi s’han engalanat amb llaços grocs. En els passos de vianants s’hi han dibuixat llaços i s’hi han estampat inscripcions, donant la “Benvinguda a la República Catalana”. Les tanques adjacents a l’estadi també han estat omplertes de llaços grocs.

Coincidint amb l’arribada de l’expedició blanca, un destacat nombre d’afeccionats gironins han aprofitat per mostrar estelades. Durant el matí, diverses associacions, com l’Assemblea Nacional Catalana, han encoratjat via xarxes socials a “omplir de groc Montilivi”. Les consignes per “visibilitzar les nostres demandes”, incloïen vestir-se de groc, mostrar estelades i cridar “independència” al minut 17.14. 

 

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,314SeguidorsSeguir

Opinió