Dimarts, 24 maig 2022

Indignació a la xarxa perquè Setién no convoca Riqui Puig

L'entrenador es mig desdiu de les lloances que va fer-ne en arribar i el dilueix "entre tots els joves del filial"

|

Quan al Barça hi ha poca estabilitat, tot és notícia, fins i tot l’anunci de la convocatòria per al proper pertit. Plou sobre mullat. Hem tingut un canvi abrupte d’entrenador (esquitxant il·lustres ex-jugadors i possibles futirs entrenadors), retrets públics entre l’equip tècnic i els jugadors, una plantilla curta i en lloc de fitxar a l’hivern es venen jugadors, lesions de llarga durada sense recanvi que porten a fitxar de pressa i corrents un substitut apre solament per a les competicions estatals, un remena que remenaràs al filial a veure què hi ha… per no esmenar altres aspectes extraesportius (importantíssims també), com l’afiliació del Barça a Foment del Treball o la pèssima gestió en la “monitorització de les xarxes”.

En uns moments així, Tothom opina, tothom se sent entrenador i Quique Setién, a la roda de premsa, ha dit que “hi ha molts jugadors al filial als que ha de donar entrada paulativament, i no només a Ruiqui Puig”. Deu ser veritat, ja que a la llista (a més de Braithwaite) hi ha el jove Akieme, lateral esquerre del filial.

Doncs qui per a molts culers hauria de ser el jugador franquícia per als propers anys, Riqui Puig, ha quedat de nou fora de la convocatòria, i la xarxa ha esclatat.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,320SeguidorsSeguir

Opinió