Dimarts, 24 maig 2022

Ivan Balliu un català que juga amb Albània

Fill de l'alcalde de Caldes de Malavella, va triar jugar amb la selecció albanesa i pot ser al RCD Estadiun al març contra Espanya

|

El cognom Balliu és força comú a Albània i la federació d’aquell país va comprovar uns antecedents del jugador català Ivan Balliu per proposar-li jugar amb la seva selecció. Així, Ivan Balliu i Campeny, actualment jugador del Rayo Vallecano, pot perfectament estar present al seleccionat albanès que jugarà contra Espanya a l’estadi de Cornellà-El Prat, el dissabte 26 de març, a les 7 de la tarda.

Balliu és fill de l’alcalde de Caldes de Malavella, Salvador Balliu de Junts per Caldes, i va formar-se a la Masia blaugrana. Ha debutat amb la selecció albanesa el 2017 i la seva més que possible participació contra Espanya al camp de l’Espanyol seria la seva quarta internacionalitat amb el país balcànic. L’altra casuística especial és que, gairebé amb tota certesa, Balliu jugarà al costat de l’albanès de l’Espanyol, Keidi Bare. El partit Espanya-Albània comptarà, doncs, amb dos jugadors que podran dir que juguen a casa.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,320SeguidorsSeguir

Opinió