Diumenge, 29 maig 2022

Ja està fet i Xavi seurà a la banqueta blaugrana

Negociacions fins a darrera hora, pagament de la clàusula i demà a l'avió

|

Divendres de vertigen per a Xavi Hernàndez que acabarà amb un dissabte dalt de l’avió, de Qatar a Barcelona. Els qatarians, mestres del regateig, han jugat totes les cartes, primer dient que no el deixaven marxar, després molestant-se per l’absència del president Laporta en les negociacions i finalment apujant misteriosament la “clàusula d’alliberament” fins als cinc milions d’Euros. Aquest darrer punt s’ha tancat amb enginyeria econòmica: amb l’anunci, per un cantó, que serà afrontat tant pel FC Barcelona com pel mateix Xavi, sense especificar-ne en quin percentatge, i, per l’altre, amb l’establiment d’uns “acords de col·laboració” que han de servir per revertir aquests pagaments en “espècies”, com ara l’organització d’amistosos entre els dos clubs.

Així les coses, en Sergi Barjuan ja sap que el partit de demà, a 1/4 de cinc de la tarda, a Vigo contra el Celta, serà el tercer i darrer partit a la banqueta del primer equip i ho ha expressat clarament amb una frase senzilla i transparent: “Quan tens un caramel i deixes d’assaborir-lo, et disgusta”. És la versió correcta de “…et fot”.

En Xavi serà presentat dilluns i avui encara ha tingut temps, a més de negociar contrarellotge, de fer un àpat de comiat que el que encara és el seu equip ha mostrat a les xarxes:

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,320SeguidorsSeguir

Opinió