Dimarts, 16 agost 2022

Keita Baldé paga l’allotjament d’una seixantena de temporers a Lleida

Ningú no els volia acollir i encara dormen al carrer

|

Una seixantena de temporers s’allotjaran a partir dels pròxims dies en un edifici de tres plantes del barri de la Mariola de Lleida. El cost de l’estada l’assumirà el futbolista de l’AS Mònaco Keita Baldé mentre duri la campanya de la fruita.

Ara mateix aquests treballadors estan dormint al carrer davant la negativa de la majoria dels hotels, hostals i altres allotjaments de la ciutat que han rebutjat acollir-los, segons ha explicat l’activista Nogay Ndiaye que ha actuat en nom del futbolista, d’origen senegalès, i fill d’Arbúcies, a la Selva.

L’immoble s’ha d’acabar de condicionar i adaptar, ja que s’ha d’instal·lar matalassos, arreglar els banys i instal·lar dutxes i donar d’alta subministraments bàsics com ara l’aigua i la llum. La voluntat és que els temporers hi puguin entrar entre dimecres i dijous d’aquesta setmana, ha assenyalat Ndiaye. En concret, l’edifici acollirà la seixantena de temporers que estan dormint al voltant de la casa de fusta del carrer Cavallers, la majoria dels quals són d’origen senegalès.

Aquesta informació l’ha recollit i desenvolupat en dues entrades (“Denuncien el racisme” i “Una seixantena de temporers” el nostre digital especialitzat Món Rural.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,310SeguidorsSeguir