Dimarts, 24 maig 2022

Kilian Jornet lidera el #JoCorroaCasa, per ajudar contra el coronavirus

Pau Capell i Tòfol Castanyer també hi són a la cursa solidària i virtual

|

Si un col·lectiu d’esportistes ha d’estar especialment incòmode amb el confinament, són els corredors de muntanya. Tres dels millors corredors de muntanya del món, Pau Capell, Tòfol Castanyer i Kilian Jornet, han creat el #YoCorroEnCasa Challenge, que pretén reunir aquest dissabte 28 de març el màxim nombre de persones corrent alhora, cada un a casa seva, en una cursa es dels seus domicilis per una cursa solidària. La “cursa” ha començat a les 9 del matí, amb 248 inscrits i hi ha temps fins a les 9 del vespre. Vegem-ne el moment de la sortida!:

Per participar en aquesta aventura virtual i indoor, cada participant ha de fer una donació a l’equip de metges i investigadors de la Fundació Lluita contra la Sida, IrsiCaixa i l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol a través de la seva pàgina web #YoMeCorono. Tot el recaptat, que fins al moment ha superat la quantitat de 750.000 euros, anirà destinat a beneficiar l’assaig clínic pioner, liderat pel doctor Oriol Mitjà, per definir quins fàrmacs serviran per tractar de manera immediata als infectats, prevenir el contagi en els seus contactes i buscar una vacuna contra el coronavirus.

El gran campió Kilian Jornet també ha enviat un missatge:

Cada participant triar la distància a córrer, des d’un quilòmetre fins als 42 de la marató. Això sí, s’ha de fer a l’interior de casa, perquè com saps, sortir a córrer està totalment prohibit i com deixa clar el periodista Albert Jorquera, promotor també de la iniciativa: “L’objectiu no és competir, ni ser els més ràpids o forts, sinó conscienciar tot el món de quedar-se a casa, mantenir-se actiu i ser solidaris amb la gent que està lluitant per aturar aquesta pandèmia”.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,320SeguidorsSeguir

Opinió