Dissabte, 13 agost 2022

La Federació Espanyola de Futbol avisa que aplicarà el reglament si hi ha “situacions de força major” en el Barça-Madrid

L'organització està en contacte amb les forces de seguretat per coordinar l'arribada dels àrbitres al Camp Nou

|

El que dèiem a l’anterior informació sobre aquest tema: L’única resposta sempre és sancionar, i aplicar la “reglamentació vigent”.

La Federació Espanyola de Futbol ha avisat que així ho farà si es produeixen “situacions de força major o circumstàncies en què fos necessària l’aplicació de la disciplina esportiva” en el Barça-Madrid. Ho farà, han afegit, “tant abans com durant i després del partit”.

És la resposta al comunicat de Tsunami Democràtic anunciant mobilitzacions el 18 de desembre, coincidint amb el partit si no es pot fer arribar el missatge de “Spain, sit and talk” tant a les grades com a la gespa.

A més, remarquen que ells no tenen cap competència en matèria de seguretat i que estan en contacte amb les forces policials per coordinar l’arribada de l’equip arbitral al Camp Nou “seguint els protocols establerts”. Els Mossos d’Esquadra ja estan treballant en un dispositiu de seguretat.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,309SeguidorsSeguir