Dijous, 7 juliol 2022

La Fórmula 1 es refugia a Europa per començar el mundial

Les vuit primeres carreres oficialment confirmades són al vell continent amb Montmeló el 16 d'agost

|

La Fórmula 1 començar la seva temporada a Àustria al juliol i la màxima categoria de l’automobilisme ha anunciat de manera oficial quines seran les vuit carreres que inauguraran la temporada 2020, que va haver de començar al març però es va veure ajornada per la pandèmia de COVID-19.

A través d’un comunicat, la F1 va revelar que el nou calendari ja està aprovat per la Federació Internacional d’Automobilisme (FIA) i va reafirmar que el començament de la competició serà el cap de setmana de el 3 a el 5 de juliol a Àustria, on també es correrà la segona cursa.

El circuit seguirà el 19 de juliol a Budapest, després hi haurà dues curses a Silverstone (2 i el 9 d’agost), després serà el torn a Barcelona (16 d’agost), Bèlgica (30 d’agost), i la primera part de la temporada es tancarà a Monza (Itàlia) el 6 de setembre.

Aquestes són les dates i seus de les primeres vuit curses de Fórmula 1:

L’organització espera que l’evolució de la pandèmia permeti completar entre 15 i 18 carreres al Mundial 2020, encara que de moment només es van confirmar aquestes vuit curses inaugurals de la temporada.

“En les últimes setmanes hem estat treballant incansablement amb els nostres col·laboradors, amb la FIA i amb els equips per revisar el calendari inaugural de la temporada 2020. Començarem la competició de la manera més segura possible”, va dir Chase Carey, director de la Fórmula 1 .

ELS PROTOCOLS DE LA F1
A l’igual que en altres disciplines que han tornat a l’activitat enmig de la pandèmia de coronavirus, la Fórmula 1 ha de adaptar-se a la “nova normalitat” i dur a terme les seves carreres sota estrictes mesures d’higiene per evitar contagis massius de COVID-19 .

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,314SeguidorsSeguir

Opinió