Dijous, 9 desembre 2021

La junta del Barça no debatrà sobre la samarreta d’Urdangarín

El club reitera els mèrits esportius del duc per mantenir la samarreta al Palau Blaugrana i no ho posarà a debat dels socis

|

El Barça no durà el debat sobre la samarreta d’Iñaki Urdangarín penjada al Palau Blaugrana a l’Assemblea General Ordinària prevista per aquest dissabte. Així ho ha reiterat el portaveu de la junta directiva barcelonista, Josep Vives, 24 hores després que l’associació Manifest Blaugrana i el grup d’animació Dracs 1991 hagin tancat la recerca de suports sense la possibilitat de dur la qüestió a l’Assemblea.

“No s’han pogut reunir els requisits i no és una qüestió que estigui sobre la taula per a l’Assemblea”, ha expressat el portaveu de la directiva, que ha reiterat les paraules pronunciades l’any 2017 al voltant de la mateixa pregunta, dies després de la condenma del Tribunal Suprem a cinc anys i deu mesos de presó per prevaricació, frau i tràfic d’influències.

“Sempre hem expressat el mateix criteri envers les samarretes retirades. Ho són pels mèrits esportius de totes les persones, que són inqüestionables. Formen part de la història del club”, ha manifestat Josep Vives, mostrant un respecte absolut per la recollida de signatures dels grups de socis: “Respectem els nostres socis. Quan aquest grup de socis va voler recollir signatures, des del club es va donar carta blanca perquè es pugués fer això. Seguint amb les normes perquè puguessin dur el tema a consideració.”

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,331SeguidorsSeguir

Opinió