Dimecres, 6 juliol 2022

La martingala de l’examen d’italià a Luís Suárez acaba amb quatre imputats

Quan arribarà el dia en què per fitxar pel Barça o l'Espanyol calgui passar un examen de català?

|

La notícia ja no té cap interès futbolístic, que Luís Suárez ha acabat a l’Atlético de Madrid, però ara s’ha sabut que l’examen d’italià que va “passar” el davantar uruguaià, en el moment en què la seva incorporació a la Juventus semblava imminent, va ser un frau i quatre persones implicades han quedat inhabilitades. Ha quedat, doncs, demostrat que l’examen va ser falsejat, que Suárez en coneixia d’antuvi les respostes i que el club torinés hi va estar implicat.

En concret, els quatre sancionats són tres professors i el gerent de la Universitat de Perusa que han quedat inhabilitats durant vuit mesos pels delictes de divulgació del secret oficial amb fins de lucre i per múltiples falsedats en documents públics.

Per no ocupar plaça d’extracomunitari, la martingala encara era més grossa ja que Suárez s’acollia al fet que la seva esposa, Sofía Balbi, té la nacionalitat italiana. Ara bé, el jugador havia de demostrar el nivell B1 d’italià com a requisit abans de tancar el fitxatge i, per això, es va muntar la comèdia de l’examen ara sentenciat per la justícia italiana.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,314SeguidorsSeguir

Opinió