Dijous, 7 juliol 2022

La plantilla del Reus, imputada per manipular un partit en 2017

El jutge ha citat 26 integrants del conjunt català, com a investigats, arran d'una suposada prima cobrada del SD Huesca

|

Del gos flac, no s’apeguen més que puces. Prou dissort té el Reus Esportiu de futbol perquè ara li vinguin amb un partit contra el Valladolid de l’any 2017 i n’imputin tota la plantilla per, suposadament, guanyar un partit amb una concreta diferència de gols.

És el conegut com a ‘cas Oikos’ i el jutge encarregat ha citat tota la plantilla del Reus d’aquell moment, un total de 26 futbolistes, després d’advertir indicis que van cobrar una prima de la SD Huesca per arreglar un partit contra el Valladolid, l’any 2017, segons publica avui El Mundo.

El pagament era per guanyar al conjunt val·lisoletà per 2-0. Era la penúltima jornada de Lliga a Segona Divisió de la temporada 2016-1017.

Es tracta de la primera vegada que s’investiguen judicialment les anomenades primes a tercers. En aquell partit, el Reus no s’hi jugava res mentre que tant el Valladolid com el Huesca tenien opcions de disputar la fase d’ascens a Primera Divisió i els aragonesos van acabar la competició sisens per la qual cosa van disputar la fase d’ascens. Per contra, el Valladolid no va entrar en els play-off en quedar setè. El lloc a la classificació el va determinar la diferència de gols.

Malgrat el suposat tripijoc, el Huesca va perdre contra el Getafe i no va aconseguir l’ascens a Primera Divisió. Varen ser el Llevant i el Girona els que van aconseguir l’ascens.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,314SeguidorsSeguir

Opinió