Divendres, 19 agost 2022

La Secretaria de l’Esport insisteix al Procicat que equipaments i gimnasos puguin tancar a les 22 h com la cultura

Figueras veu un "greuge comparatiu" entre els dos sectors i creu que "no hi ha elements tècnics" que el sostinguin

|

Cultura i esports, esports i cultura, comparteixen algunes característiques i en difereixen en d’altres. No debades en molts executius el departament de cultura inclou els esports, quan s’incideix més en qüestions d’entreteniment i logística i, per contra, no es fa així quan es contemplen les dues activitats des de prismes diferents: art per un cantó i activitat física, per l’altre, per exemple.

Així, la Secretaria General de l’Esport ha insistit, ha demanat per escrit al Comitè de Direcció del Pla de Protecció Civil de Catalunya (Procicat), que equipari el tancament dels equipaments esportius, centres de fitness i gimnasos al de les activitats culturals, és a dir, a les 10 del vespre. El secretari general, Gerard Figueras, veu un “greuge comparatiu” entre el sector de l’esport, que la resolució del toc de queda obliga a tancar a les 9 del vespre, i el de la cultura i creu que no hi ha “elements tècnics que sostinguin aquesta discriminació”.

En roda de premsa, Figueras ha defensat que aquesta petició “no és un capritx” sinó que la formulen davant de la “dificultat” de moltes entitats de trobar disponibilitat en els equipaments a la franja del vespre. En una primera resposta, la Generalitat ho va descartar i ara potser ho haurà d’argumentar una mica més.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,308SeguidorsSeguir