Dilluns, 17 Febrer 2020

La UEFA expulsa al City de la Champions per dues temporades

A més de ser fora les temporades 20-21 i 21-22, haurà de fer front a una sanció de 30MEUR

|

Cop dur per l’equip que entrena Pep Guardiola. El Manchester City ha estat expulsat de les competicions de la UEFA per les temporades 2020/2021 i 2021/2022, i haurà de pagar una multa de 30 milions d’euros. Al club se li acusa d’haver incomplert el fair play financer, cometre greus infraccions en les regulacions de llicències i haver exagerar els seus ingressos de patrocinis entre els anys 2012 i 2016.

El City, que podrà acabar la temporada actual a Europa, on està classificat pels vuitens de la Champions, presentarà un recurs al TAS per aquesta decisió. La seva reacció ha estat immediata. “No ens ha sorprès la decisió de la UEFA. Ras i curt, aquest és un cas iniciat per la UEFA i jutjat per la UEFA i ara hem de buscar justícia imparcial tan aviat com sigui possible”. Aquí podeu veure la notificació del club anglès a tweeter:

Publicitat    

Si el recurs no ho evita, sense competicions europees, el futur de Pep Guardiola, sobre el qual ja es començava a especular ara que guanyar la Premier aquest any cada cop és més difícil, podria estar en l’aire.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seguiu-nos a:

Segueix-nos a

2,821M'agradaAgradda
2,325SeguidorsSeguir

Opinió