Dijous, 7 juliol 2022

Laporta aconsegueix els avals i la justícia imputa Òscar Grau i Román Gómez Ponti

Cara i creu als despatxos del FC Barcelona

|

L’activitat blaugrana és molt més enllà dels camps de joc i els pavellons esportius. Als despatxos n’hi ha molts i de signe ben contrari: mentre que, per un cantó, la nova junta de Joan Laporta va superant esculls per a adquirir la condició de president i directiva del club, nous esculls apareixen entorn de l’anterior directiva amb la imputació d’Òscar Grau, i el cap del servei jurídic, Román Gómez Ponti, que la jutgessa va deixar anar després dels escorcolls a les oficines i als seus domicilis.

Així, doncs, el president electe, Joan Laporta i set directius del seu equip han signat davant notari l’aval de 124,6 milions d’euros que marquen els estatuts per poder accedir a la llotja del Camp Nou. Per tant tot indica que no hi haurà cap impediment perquè aquest dimecres a partir de les sis de la tarda, Laporta i el seu equip siguin proclamats definitivament com a directiva del FC Barcelona.

Per contra, la jutgessa que investiga l’anomenat ‘Barçagate’ ha citat a declarar el conseller delegat del club, Òscar Grau, i el cap del servei jurídic, Román Gómez Ponti. També haurà de declarar com a investigat l’empresari Carlos Rafael Ibáñez, administrador d’algunes de les empreses contractades per la directiva de Bartomeu per, presumptament, difamar jugadors i opositors. Els Mossos calculen el perjudici per al club en entre 800.000 i 1,2 milions d’euros.

A banda que l’objectiu de les contractacions presumptament fossin per difamar jugadors i opositors de la directiva de Bartomeu, la jutgessa considera que aquestes empreses es van contractar amb partides de 200.000 euros per eludir els sistemes de control i fiscalització interns del Futbol Club Barcelona.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,314SeguidorsSeguir

Opinió