Dijous, 26 maig 2022

Laporta: “El Barça encara és a la UCI, però va millorant”

Repàs de l'actualitat blaugrana un cop tancada l'auditoria i engegada la temporada

|

Les entrevistes amb el president Joan Laporta aporten molts titulars. N’hi ha de genèrics, com el que hem triat, o de molt més concrets, com ara “No he tornat a parlar amb Leo Messi”, “Umtiti s’està plantejant rebaixar-se el sou” o un darrer, també contundent, malgrat que no sigui estrictament nou: “Estem per depurar totes les responsabilitats que calguin”, referint-se a l’anterior junta o a empleats actuals del club.

En el repàs a l’actualitat blaugrana fet al programa “Onze” d’Esport3, Joan Laporta ha destacat que, vista l’auditoria dels temps de gestió de la junta de Josep Maria Bartomeu exclama que “Hi ha errors, irregularitats i situacions que són presumptament delictives. Estem fent investigacions internes per veure si s’han de depurar responsabilitats.”

En el cas de les rebaixes de sou dels capitans -encara falta per tancar l’acord amb Sergi Roberto-, ha elogiat l’actitud dels jugadors i ha assegurat que ni amb la sortida de Griezmann es podia fer forat perquè Messi s’hagués quedat. “És admirable el que els capitans han fet pel club. No crec que ho faci ningú. Ho han fet per barcelonisme, per estar compromesos amb el club. Per mi són uns herois. I ara continuem amb altres jugadors, com per exemple Umtiti.”

També ha reconegut que, en alguna conversa amb Koeman, a qui li ret tot el “respecte i suport”, potser s’ha extralimitat arribant a detalls tècnics. “M’agrada parlar de futbol i potser en alguna xerrada off the record amb periodistes m’he deixat anar i he comès algun excés. Però això no vol dir que no li tingui respecte i que no tingui el meu suport.”

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,320SeguidorsSeguir

Opinió