Dijous, 26 maig 2022

Laporta envia un missatge de confiança al barcelonisme

En un vídeo força críptic que pot tenir segones lectures

|

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha volgut difondre un missatge de confiança al barcelonisme i així l’ha titulat ell mateix en el seu compte de Twitter. L’única cosa concreta que diu, però, és que “estic tan indignat com vosaltres” per acabar demanant confiança en la seva gestió: “Això ho arreglarem”.

De què parla el president? Això no està tan clar, que de motius d’indignació a can Barça n’hi ha a cabassos. Com que el missatge és l’endemà d’una derrota esportiva, que ha estat demostrativa d’allà on és l’equip, lluny de l’elit dels darrers anys, podria ser aquesta la indignació del moment. També podria ser la darrera revelació del suposat desviament de diners del club cap a activitats antiindependentistes, com desvelava el programa Onze de TV3, o potser també, la ruïnosa situació econòmica que ha impedit retenir Messi i obligat els jugadors més fidels a abaixar-se el sou per poder encabir-hi els nous fitxatges.

El que està clar és que el president blaugrana demana a socis i simpatitzants que li donem marge i ens promet “redreçar” la situació. De moment sembla que no s’ha de reunir amb ningú més ni muntar cap taula de diàleg i que tot cau damunt seu. Endavant, Joan, que se t’ha girat feina i som molts els que confiem en tu.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,320SeguidorsSeguir

Opinió