Dimecres, 17 agost 2022

Laporta: “Me n’alegro pels indults, m’il·lusiona l’entesa”

"M'agradaria anunciar que Messi es queda, però encara no puc dir-ho"

|

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha mostrat la seva alegria pels indults concedits als presos polítics arran de l’1-O i ha assegurat que l'”il·lusiona l’entesa” amb el Govern espanyol per poder aconseguir una solució a Catalunya. En el pla esportiu, ha insistit que la renovació de Leo Messi és a prop perquè el futbolista es vol quedar.

“Me n’alegro pels indults, m’il·lusiona el retrobament, l’entesa, el respecte, moltes coses… I veig que s’ha estat valent amb l’indult i m’agradaria que això afectés els exiliats. Cal trobar solucions per viure millor tots. Estic en aquesta línia”, ha dit Laporta en declaracions al programa ‘El Transistor’ d’Onda Cero.

Preguntat per Messi, el contracte del qual amb el Barça ha expirat aquesta matinada, ha afirmat que “Leo es vol quedar”. “Ho portem parlant durant aquest últim mes, i anem bé quant a allò que hem estat comentat. Estem fent tots els esforços perquè es quedi. Després cal encaixar-ho en el tema del ‘fair play’ financer”, ha apuntat.

“Hi ha moltes versions i s’estan contemplant totes per veure quina és la millor per a les dues parts. Nosaltres volem que es quedi i ell està il·lusionat per quedar-se. M’agradaria anunciar que Messi es queda, però encara no puc dir-ho perquè estem en el procés de cercar la millor solució. No hi ha crispació. És un és tema ‘fair play’ bàsicament”, ha recalcat davant els recents rumors que Messi ha retardat la signatura per una possible filtració.

“ESTIC REJOVENINT”
Laporta ha estat preguntat per la seva primera etapa com a president i les diferències amb l’actual. “Llavors em venia tot de nou, i tot gran, la veritat és que ara ho veig d’una forma més serena i sóc més conscient de tot. Però les ganes són les mateixes i el repte és majúscul”, ha dit.

“Això em motiva i m’estimula molt. Estic rejovenint, quan vaig arribar el 2003 tot era nou. L’acolliment va ser brutal, vam fer una petita revolució i tot va sortir tot bé. Ara estic reprenent aquests bons moments. Hem motivat molt la gent, avui s’ha vist en el Palau amb la victòria a la lliga de futbol sala. Hem d’estar a l’altura perquè se’ns exigirà molt i m’agrada. Crec que que estic preparat per respondre”, ha afegit Laporta, molt content després del títol d’aquesta nit en futbol sala.

SUPERLLIGA
Finalment, Laporta ha defensat el projecte de la Superlliga europea. “Hi ha raons objectives i nosaltres estem en una situació complicada i volem la sostenibilitat del futbol. El mercat està involucionant, no hi ha diners cal remoure-ho tot”, això sí, fent esforços per explicar-ho millor. Això no perjudicarà la lliga espanyola. Nosaltres volem guanyar la Lliga cada any. Ja existeix l’Eurolliga en bàsquet i a l’ACB”, ha remarcat Laporta.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,309SeguidorsSeguir