Dimarts, 24 maig 2022

Les diputacions catalanes donen suport al Govern pels JJOO d’Hivern Pirineus-Barcelona 2030

Gerard Figueras i els presidents de les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona s’han reunit amb el director general adjunt del COI, Pere Miró

|

El secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, i els presidents de les Diputacions de Barcelona, Marc Castells; de Girona, Miquel Noguer; de Lleida, Rosa Maria Perelló; i de Tarragona, Josep Poblet, s’han reunit avui amb el director general adjunt del Comitè Olímpic Internacional (COI), Pere Miró.

La reunió ha tingut lloc a la seu del COI de Lausana (Suïssa) i ha servit per manifestar el suport de les quatre diputacions catalanes a la Generalitat en la candidatura dels Jocs Olímpics i Paralímpics d’Hivern de l’any 2030. Els representants catalans també s’han reunit amb el president del COI, Thomas Bach.

Cal recordar que el passat mes de setembre el COI va visitar diverses instal·lacions i infraestructures que podrien ser utilitzades durant aquest esdeveniment esportiu. D’aquesta visita, el Comitè Olímpic Internacional va emetre un dictamen favorable on es reconeixia que el territori compta amb les infraestructures necessàries per acollir la competició.

L’informe tècnic de Gilbert Felli, antic director executiu dels Jocs Olímpics, remarca el gran potencial que tenen tant els Pirineus com Barcelona per acollir uns Jocs Olímpics d’Hivern, d’acord amb els nous criteris de sostenibilitat que s’ha marcat el Comitè Olímpic Internacional per garantir tant la viabilitat com un llegat positiu en el territori.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,320SeguidorsSeguir

Opinió