Setmanari digtal i esportiu

Divendres, 02 de juny del 2023

L’Espanyol defenestra Diego Martínez i se la juga amb Luís Garcia

El cartell del club perico per presentar-lo recull la seva frase: "El millor de Barcelona és ser de l'Espanyol"

|

- Publicitat -

Després de la derrota a Montilivi, amanida amb els empats de l’Almeria i del València que han fet caure l’Espanyol a la divuitena plaça, la primera del descens, s’han disparat les alarmes i el cop de timó per intentar impedir el descens s’ha produït amb el canvi a la banqueta blanc-i-blava o, a partir d’aquest dilluns, s’hi asseurà en Luís Garcia, ara amb 42 anys, un dels jugadors més estimats de l’afició perica.

Com a jugador, Luís Garcia va vestir la samarreta blanc-i-blava durant sis temporades (2005-2011) i el pacte s’allarga no només per al que resta de temporada sinó que també n’inclou la següent, potser pensant en què, si les coses acaben malament, res millor que tenir continuïtat per revertir-ho.

Publicitat

La mala maror a l’equip de Cornellà-El Prat no només és esportiva sinó que ha passat a l’afició, que està molt crispada. A Montilivi es van veure escenes tenses entre el públic desplaçat a Girona i els seus jugadors, també entre les dues aficions i, posteriorment a les xarxes, amb la contínua polarització entre els seguidors blanc-i-blaus que volen mantenir la catalanitat del club i els que semblen voler tot el contrari. En aquest sentit és d’agrair el Comunicat de l’Espanyol condemnant les actituds incíviques d’alguns dels seus seguidors.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes