Dijous, 26 maig 2022

L’Espanyol identifica a 12 aficionats que van proferir insults contra Iñaki Williams

Nou d'ells són socis del club

|

L’Espanyol ha emès un comunicat aquesta tarda on informa ha revisat les imatges del vídeo de la zona d’on van proferir els insults contra Iñaki Williams. Així, el club ha determinat l’implicació de 12 aficionats en els sectors 107 i 108, ubicats fora d’espai que ocupada la grada d’animació.

Nou d’aquests individus, diu el comunicat, són socis de l’Espanyol, mentre que tres d’ells són compradors ocasionals d’entrades. El club presentarà l’informe al Comité de Disciplina Social per decidir les mesures recollides en el Reglament de Disciplina Interna, que podrien anar des de la suspensió dels carnets d’abonat i de soci i l’expulsió de tota activitat que realitzi l’entitat. L’Espanyol també ha traslladat el seu informe als òrgans policials que elaboren les diligències perquè si és el cas depurin les possibles responsabilitats penals.

“El RCD Espanyol de Barcelona reitera, un cop més, la seva enèrgica condemna davant qualsevol mostra de caràcter racista i violent. La nostra entitat, en els seus 119 anys d’història, sempre ha advocat per valors estrictament esportius com el respecte pel rival, el treball i el sacrifici, per sobre de qualsevol resultat”, conclou el comunicat.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,320SeguidorsSeguir

Opinió