Dimarts, 31 Març 2020

L’exgerent d’Osasuna reconeix que es van manipular diversos partits

Ha començat el judici contra Osasuna per manipulació de partits amb 6 exdirectius acusats d'apropiació indeguda de 2,2 milions d'euros

|

L’exgerent d’Osasuna, Àngel Vizcay, ha fet una extensa declaració en el judici del Cas Osasuna pels presumptes tripijocs de partits en les temporades 2012/2013 i 2013/2014. Vizcay ha declarat que tota la Junta Directiva i la plantilla eren coneixedors dels pagaments a altres equips per pactar resultats que beneficiessin al club navarrès.

Això ha xocat amb el que ha dit l’expresident del club, Miguel Archanco, que se n’ha i desmarcat d’aquests tripijocs i assegura que només va signar reintegraments per pagar primes als jugadors de l’equip i no pas per “pagaments il·lícits”. No obstant ha reconegut que, en una sola ocasió, va fer un pagament de 400.000 euros al Betis l’any 2014 perquè guanyés al Valladolid. “Es va aprovar en Junta”, ha afirmat.

Publicitat    

Vizcay va ser gerent d’Osasuna durant 24 anys i ha reconegut pactes de partits en la temporada 2012/2013 amb el Valladolid, Betis i Getafe i en la 2013/2014 amb l’Espanyol i el Betis. A més ha afirmat que les decisions d’aquests supòsits tripijocs es pactaven en la Junta Directiva del club, reconeixent fins i tot que es convocaven reunions específiques per detectar els partits que es podrien arreglar per beneficiar l’Osasuna i quines quantitats es podrien pagar.

Vizcay, que ha respost a les preguntes a les preguntes del fiscal, el seu advocat i de l’advocat de la Lliga de Futbol Professional, ha afirmat que, l’any 2003, es van pagar 150.000 euros a Reial Valladolid per guanyar al Deportivo, i 150.000 euros al Betis per guanyar el Celta perquè “tant Celta com Depor eren rivals directes a la classificació i es va primar els que hi jugaven en contra”, ha reconegut. És més, l’exgerent ha manifestat que “hi ha 400.000 euros més donats al Getafe perquè no guanyés a Pamplona”.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seguiu-nos a:

Segueix-nos a

2,826M'agradaAgradda
2,329SeguidorsSeguir

Opinió