Dijous, 26 maig 2022

Opinió

L’hem tingut a tocar i hem acabat tocant campanes

El clàssic era tot un repte per a un Barça que necessita mantenir el lideratge i guanyar partits com sigui per salvar la temporada. Sobre tot ho necessita ja trencada la junta directiva, amb el seu president al capdavant, però no ha estat així i ha perdut per 2-0 davant d’un Madrid fluix, que sols hem vist a la segona part, i té en el contraatac la seva millor arma.

El Barça ha fet una bona primera part amb el control de pilota però sense verticalitat i amb sols tres ocasions de gol en la 1a part. La realitat és tossuda: tenim un Barça amb una gran dependència del seu jugador franquícia, Lionel Messi, que, quan no té, l’equip se’n ressent molt. Ja fa unes quantes jornades que anem molt justos i sense gol. Així, el titular del clàssic diria que és: EL BARÇA NO HA CONVENÇUT I HA PERDUT EL LIDERATGE.
Avui el Barça ha perdut una ocasió d’or per fer oblidar els càntics de “Bartomeu dimissió” que es van sentir en el darrer partit al Camp Nou.

   

Queden 12 partits per davant, veurem com afronta l’equip aquesta recta final, perquè el que està en joc és molt més que una lliga.

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,320SeguidorsSeguir

Opinió