Divendres, 19 agost 2022

L’històric Sant Josep de Badalona té tancat el pavelló per la denúncia d’un veí

Els esportistes es manifesten per reobrir-lo i se sospita que se'ls vol fer fora per especuloar amb el terreny

|

El Club de Bàsquet Sant Josep de Badalona està vivint una situació complexa i força esperpèntica: els han tancat el pavelló i no s’hi pot fer cap activitat per la denúncia d’un veí que es queixa del soroll. Rebuda la notificació, el club diu haver fet millores en la insonorització, que han costat 30.000 euros, però ara es troben que el veí no els permet l’accés al seu domicili per poder fer les comprovacions pertinents, fet que fa perllongar la situació de tancament.

El CB Sant Josep fa més de cinquanta anys que s’entrena i juga en aquest pavelló, situat al centre de la ciutat i acull prop de 300 esportistes de diferents categories. Fonts del club asseguren que l’aturada de l’activitat portarà aviat al col·lapse: “si hem d’esperar que la justícia resolgui el cas, el club pot desaparèixer”.

El centre parroquial on hi ha el Club de Bàsquet Sant Josep, i on també s’hi feien altres activitats que han anat desapareixent, és un caramel molt llaminer. Són molts metres quadrats al centre de Badalona i les mateixes fonts sospiten que “ens volen posar en una situació límit per tancar el pavelló i fer-nos marxar d’aquí”. El propietari del terreny és el bisbat de Barcelona i, efectivament, té altres plans d’ús en un futur.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,308SeguidorsSeguir