Dimecres, 10 agost 2022

Neix l’Institut de Recerca de l’Esport de la UAB amb 25 investigadors de diferents disciplines

El centre aglutina les diferents línies de recerca relacionades amb el món de l'esport de la UAB, l'oferta formativa i la transferència de coneixement

|

La Universitat Autònoma de Barcelona ha creat l’Institut de Recerca de l’Esport, un institut interdisciplinari que aglutina les diferents línies de recerca relacionades amb el món de l’esport que es fan a la UAB, l’oferta formativa i la transferència del coneixement. L’Institut neix amb 35 investigadors sèniors procedents d’una quinzena de departaments diferents que col·laboraran per identificar noves tendències i donar resposta a les demandes del sector.

El nou institut abasta des de l’enginyeria de dades fins a la memòria històrica, passat per la gestió d’entitats, l’educació en valors o l’estil de vida saludable. Agafa el relleu del Centre d’estudis Olímpics i de l’Esport (CEO-UAB) i té la seu a la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General.

A més de recerca interdisciplinària, l’institut impulsa programes de màster i postgrau, així com de doctorat o ofertes acadèmiques innovadores com el MOOC The Olympic Games and the Media. Reforçarà també la relació de la UAB amb institucions, clubs i federacions esportives. D’aquesta manera, la UAB vol enfortir el seu compromís amb un model de societat saludable i sostenible des de la recerca, la transferència de coneixement i la formació de professionals.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,311SeguidorsSeguir