Dilluns, 4 juliol 2022

Incertesa sobre les dates del vot de la moció de censura previstes per l’1 i 2 de novembre

La junta diu que s'haurà d'endarrerir dues setmanes i els promotors amenacen amb accions legals si no es compleixen els estatuts del club

|

Jordi Carboner, vicepresident del FC Barcelona ha afirmat que es necessiten un mínim de 15 dies per tenir preparat el dispositiu de votació de la moció de censura, amb la dificultat afegida de les mesures anti-pandèmia i que, per tant, no es podrà fer abans del 15 de novembre: “Si s’aprova el protocol per fer la moció, necessitarem un mínim de 15 dies per organitzar la logística. No es podria votar abans del 15-16 de novembre. Són desenes de milers de persones les que han de votar en vint-i-una seus electorals”.

Davant d’aquesta proposta de la junta, els promotors amenacen amb mesures judicials si no es fa en les dates fixades, ja que això vulnera els estatuts del club, que marquen un màxim de 20 dies des de la validació de les signatures, és a dir el dia 2 de novembre, com a data límit per a la votació: “Estem emprenyats i esperem que es resolgui i que finalment el dia 1 i dia 2 es pugui votar. Ells juguen amb l’avantatge que la justícia va al ritme que va. Ells se saltaran els estatuts, però al final se’n poden derivar responsabilitats jurídiques”, amenaça Jordi Farré.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,316SeguidorsSeguir

Opinió