Dimarts, 24 maig 2022

Nou desacord entre LaLiga i la RFEF, el calendari de la nova temporada

Mentre que Tebas està decidit a donar el tret de sortida aquest dijous, encara hi ha temes a decidir, com el del Fuenlabrada

|

Laliga segueix amb la idea que el sorteig del calendari de la temporada 2020-21 se celebrarà el pròxim 27 d’agost. Així ho ha manifestat a través d’un comunicat, en clara resposta a la RFEF, en què fa “una crida a les institucions perquè vetllin pel respecte a l’àmbit competencial de Laliga, evitant d’aquesta manera ingerències indegudes que obstaculitzen el normal funcionament d’una indústria que suposa l’1,37% del PIB I que genera 185.000 llocs de treball”. Així Laliga, després de la celebració de la seva Comissió Delegada, va decidir ratificar la seva decisió: “En relació amb les comunicacions remeses per la RFEF respecte a la no autorització del sorteig de calendari, aquesta Comissió Delegada ratifica la decisió de Laliga, d’acord amb les seves competències, de procedir a la celebració del sorteig el pròxim 27 d’agost al lloc que correspongui.

Per altra banda i sobre l’afer del Fuenlabrada, Laliga també va expressar el que en pensa: “el jutge de Disciplina Social, amb data de 7 d’agost de 2020, va resoldre arxivar l’expedient disciplinari incoat contra el CF Fuenlabrada per considerar que el CF Fuenlabrada no ha comès cap negligència o vulneració dels protocols. Aquesta resolució del jutge avala l’actuació de Laliga i del CF Fuenlabrada davant de l’Expedient del Procediment Extraordinari núm. 562 2019/20 del Comitè de Competició de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), incoat contra aquesta SAD.

Laliga reitera el seu absolut respecte i suport a la decisió del Jutge de Disciplina Social de Laliga, únic competent per raó de la matèria a resoldre. Després d’analitzar tota la documentació aportada pels responsables de Laliga, aquesta Comissió Delegada entén que es van respectar els protocols establerts i que el CF Fuenlabrada va complir en tot moment les instruccions de Laliga”. Amb relació a això va afegir que “aquesta Comissió Delegada considera inadmissible qualsevol proposta que tingui com a finalitat l’alteració del nombre de membres de Laliga Santander i Laliga SmartBank, ja que la configuració d’aquestes lligues s’ha de basar únicament als resultats esportius. Laliga ja va manifestar-se expressament en aquest punt mitjançant una comunicació remesa a la RFEF, el passat dia 14 d’agost”.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,320SeguidorsSeguir

Opinió