Divendres, 19 agost 2022

Piqué i Toni Freixa s’enganxen dues vegades a Twitter

El central li acaba dient "pocavergonya" a l'excandidat

|

Gerard Piqué ha respost Toni Freixa a Twitter per dues vegades i, d’aquest combat a dos assalts, de moment, se’l pot donar guanyador, ja que el candidat a les darreres eleccions blaugranes va esborrar el primer missatge i el central l’ha “convidat” que faci el mateix amb el segon: “Ja pots esborrar els tuits, pocavergonya”, li ha dit. A veure si Freixa li fa cas també.

Primera enganxada: Dembélé
Sobre aquest tema, Freixa va tuitar que “era de traca” suposar que s’abaixaria voluntàriament el sou per permetre l’entrada d’un jugador que actua en la seva mateixa posició”. El que va molestar Piqué va ser la generalització afegida: “Així són els jugadors” i el central li va respondre contundentment: “”No generalitzis amb ‘així són els jugadors’. És com si jo digués ‘així són els candidats, no paguen als seus col·laboradors”, fent referència a les notícies sobre l’impagament de Freixa als seus col·laboradors en la campanya, i l’efecte va ser que Freixa va retirar el seu tuit.

Segona enganxada: Entrecot amb patates i cervesa
Es veu que la primera topada li va coure a l’exdirectiu que posteriorment va piular: “Entrecot amb patates fregides ou ferrat, cervesa per beure i una crepe amb nutella. Us imagineu un futbolista professional dinant això? Estic dient un eh, no generalitzant.” Quedava clar que la referència a “generalitzar” tenia un clar destinatari i el jugador, sense manies, li ha respost: “T’has equivocat amb l’entrecot. Era botifarra. La resta, tot ok. I ara em faré un gintònic a la teva salut! Ja pots anar esborrant els tuits, pocavergonya”.

Un detall interessant és que la primera enganxada va ser en castellà i que a la segona, ambdós s’han deixat de comèdies i s’han comunicat en català. Oi que s’entén tot molt millor “clar i català”? Vegem-ne la seqüència, que ha generat múltiples comentaris:

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,308SeguidorsSeguir