Dijous, 7 juliol 2022

Questionen l’anada de seguidors de l’Atlético a Liverpool

Els matalassers eliminen l'actual campió (2-3) amb els seguidors campant per la ciutat

|

2.800 seguidors de l’Atlético de Madrid van anar a Liverpool, venint d’una ciutat amb el mateix percentatge d’infectats que Itàlia. Comparem-ho. A Itàlia, amb 60,5 milions de persones, té més de 12.000 malalts de coronavirus, el que dóna un 0,02%. La Comunitat de Madrid amb 6,5 milions en té més de 1000, el que dóna un 0,015%. Són dades del mateix rang. Per tant, segons l’estadística, dels 2.800 seguidors, a 42 els tocaria estar infectats.

La policia anglesa va prendre precaucions en el moment d’accedir a Anfield, però abans, els atlètics van campar per la ciutat i molts afeccionats de l’Everton, el rival local del Liverpool, s’hi varen acostar a desitjar-los sort.

Alguns mitjans locals no entenien la presència de seguidors madrilenys, com el LiverpoolEco. Nosaltres dubtem de si els haguessin deixat viatjar si en lloc de ser seguidors d’un equip de la capital foren del Sevilla o del València.

Malgrat tot no podem deixar de constatar la gran victòria esportiva de l’Atlético eliminant l’actual campió per 2-3. Ara esperem que en el viatge no hagin eliminat res més.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,314SeguidorsSeguir

Opinió