Dimecres, 6 juliol 2022

Rakitic al Sevilla i Arturo Vidal a l’Inter

A punt de tancar-se dos traspassos de jugadors de pes que Koeman no vol

|

Malgrat que encara no és oficial, el tancament de dues de les sortides demanades per Koeman, la de Rakitic i la d’Arturo Vidal, el cert és que les negociacions estan molt avançades amb el Sevilla, en el cas del croat, i amb l’Inter, en el cas del Xilè.

RAKITIC
En poques hores Ivan Rakitic es convertirà en nou jugador del Sevilla, sis anys després d’haver-ne sortit, després de l’acord assolit entre el Barcelona i el conjunt sevillà. Les condicions poden presentar-se com un win win per a totes les parts: el conjunt blaugrana es treu de sobre una de les fitxes més altes, vuit milions d’euros i el Sevilla pagarà els 3,5 milions d’euros que li deu el conjunt blaugrana. Els andalusos recuperen un jugador estrella i estimat, en el moment en què els cal reforçar el mig del camp, amb la sortida d’Ever Banega, i a un preu que, en circumstàncies normals, mai no haurien pogut afrontar i, finalment, el jugador, malgrat veure reduïda la seva remuneració, tindrà protagonisme, minuts assegurats i un entorn molt més tranquil i favorable.

ARTURO VIDAL
Arturo Vidal està negociant amb l’Inter de Milà un compromís de dues temporades, més una altra d’opcional, a sis milions d’euros per any. Els italians poden garantir-li el mateix que cobra a Barcelona, si el xilè aconsegueix sortir del Barça a cost zero.

El Barça vol diners, però s’està negociant que no sigui en concepte de traspàs cru i pelat, el xilè té un any encara signat amb el club blaugrana, sinó en variables, en un seguit de clàusules lligades al rendiment. I a la recambra hi ha seguir mantenint oberta l’opció de portar Lautaro.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,314SeguidorsSeguir

Opinió