Dimarts, 16 agost 2022

Rebequeria del Perfumerías Avenida per la repesca de l’Uni Girona a l’Eurolliga

Al club castellà no li sembla correcte haver de jugar els quarts de final de l'Eurolliga contra l'Spar Girona, repescat per l'expulsió dels equips russos

|

L’Eurolliga femenina de bàsquet també ha expulsat els dos equips russos que quedaven en joc, l’Iekaterinburg i el Dinamo Kursk, el que ha propiciat la repesca per a aquesta competició de l’Unir Girona i TTT Riga. Així les coses, la següent ronda, la prèvia a entrar a la final four, ha aparellat el Pertfumerías Avenida amb les gironines i això ha propiciat el disgust de l’equip castellà, personalitzat pel seu entrenador, Roberto Iñíguez, que ja tenia coll avall que el seu rival seria el Família Schio.

Tnat l’entrenador com el gerent del club salmantí, Carlos Méndez, creuen que no calia repescar ningú i que el títol se l’haurien de jugar els sis equips classificats “a la pista”: “L’opinió del club és que un s’ha de guanyar esportivament la classificació. Hi ha hagut uns clubs que s’han guanyat la classificació i d’altres que no, i per tant els equips de la Final Four haurien de sortir entre els sis conjunts que s’havien guanyat durant la temporada regular ser aquí. Tota la resta és adulterar la competició.”

Si aquest argumentari és estrictament esportiu, la ratlla l’ha creuada en Roberto Íñiguez quan ha afegit que la decisió “és política”: “El meu primer impuls en conèixer la notícia va ser no participar a la competició i, per tant, abandonar l’equip. Estava molt dolgut. Renunciar i anar-me’n ara seria una actitud covard i crec que ni club, staff i jugadores mereixen que faci això. És moment d’estar junts. Estic molt orgullós de ser l’entrenador del Perfumeries Avenida”.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,310SeguidorsSeguir