Dimarts, 11 maig 2021

Renovació de Mingueza i dos partits de sanció a Koeman

Víctor Valdés torna per fer-se càrrec dels porters de La Masia

|

Activitat a les oficines de can Barça. Per un cantó s’ha sabut la sanció que li ha caigut a Ronald Koeman per dir “quin personatge” en referència al quart àrbitre del partit contra el Granada. Són dos partits, ni més ni menys que els dos més importants d’aquest tram final de la lliga, amb el València, fora, i a casa amb l’Atlético de Madrid. De moment, no se sap si el club recorrerà.

MINGUEZA RENOVAT
Òscar Mingueza, pujat al primer equip a córrer-cuita en un moment en el que van coincidir diversos centrals lesionats, ha tingut continuïtat en el primer equip i s’ha guanyar ser-ne membre de ple dret. Amb la fitxa del primer equip, per dos anys, li arriba una millora substancial en el contracte,tot i mantenir-se la clàusula en 100 milions d’euros.

VÍCTOR VALDÉS, formador de porters
Víctor Valdés no és un personatge senzill de tracte, però és indubtable que és un dels millors porters que ha tingut el FC Barcelona i que el seu lloc natural és dins l’staff blaugrana. El president Laporta ho ha tingut clar i l’ha anat a buscar perquè es faci càrrec de la formació dels porters de la Masia. Valdés s’ha fet de pregar, però ha acabat acceptant l’oferta.

Publicitat

Segueix-nos a

2,791M'agradaAgradda
2,353SeguidorsSeguir

Opinió