Dimarts, 26 octubre 2021

Amb la victòria (3-0) sobre el Màlaga, l’Espanyol a un pas de primera

Dos gols d'RDT, que ja és pichichi i l'altre de Puado, en línia ascendent

|

Possiblement l’Espanyol sigui el millor equip de segona i el seu ascens sigui lògic i just. Amb la victòria d’avui, tornar a primera és a tocar i els espanyolistes ja comencen a rumiar què cal fer per no només mantenir-se sinó mantenir-se còmodament perquè aquesta solvència i superioritat a segona serà difícil, per no dir impossible, de mantenir a primera. Avui s’ha guanyat com fruita madura, perquè toca i és el que correspon, però no se sap si l’eficàcia realitzadora podrà ser la mateixa contra defenses de primera o si ells errors en defensa i les concessions al mig del camp rebran més càstig dels atacants de primera. Deixem això per un altre dia que avui toca celebrar que ja gairebé hi som.

Tres gols en tres llampegades, mentre que el Màlaga domina i erra davant de porta: El primer, en el minut 14, assistència de Puado a RDT que veu clar que ha de xutar a trencar i a fe que ho fa, que doblega les mans del porter visitant. Com dèiem, dominava el Màlaga, però a la primera ocasió, gol de l’Espanyol. En el 39, un córner perfectament servit per Embarba al primer pal és rematat de cap per Puado, amb potència i a dins. Amb poca cosa 2-0.

Diu l’entrenador malagueny, Sergio Pellicer, que fins al segon gol estaven controlant el partit i, efectivament, el partit ja no ha tingut massa més història i el tercer gol, en el minut 76, ho ha liquidat: Cop de cap valent d’RDT que coincideix amb l’intent de rematar la mateixa pilota per part de Wu Lei. El cap del madrileny impacta fortíssimament amb les dues coses, amb l’esfèrica i els tacs del xinès, sortosament, sense més conseqüències que un trau amb sang. El davanter espanyolista té ganes d’ascens, de pichichi, que ja ho és per ara, i no ho deixarà de posar el front.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,334SeguidorsSeguir

Opinió