Dimarts, 24 maig 2022

Ricky Rubio Foundation i Fagron Foundation s’uneixen per combatre el coronavirus a Barcelona

Reparteixen gel desinfectant al barri de Raval i lliuren 120 test de Covid-19 a l'Institut Oncològic Rosell

|

La Ricky Rubio Foundation i Fagron Foundation han unit forces per combatre el coronavirus a Barcelona, ​​repartint gel desinfectant al barri de Raval, d’una banda, i un lliurament de 120 test d’Covid-19 a l’Institut Oncològic Rosell.

La intenció d’aquesta aliança és la d’oferir una ajuda “directa, eficaç i ràpida” a nens i famílies vulnerables, i també a pacients oncològics en risc de patir danys col·laterals irreversibles a causa de la pandèmia de l’coronavirus.

La primera acció que s’ha dut a terme ha tingut lloc al barri de Raval, el districte de Barcelona amb major percentatge d’emigració i de nens i nenes amb més problemes d’integració i d’igualtat d’oportunitats, i on s’han lliurat 250 gels desinfectants de mans a nens i nenes i adolescents de el programa Community Team de The Ricky Rubio Foundation destinat a millorar, a través del bàsquet, les seves habilitats socials i la seva educació no formal.

D’altra banda, Fagron –multinacional especialitzada en medicina personalizada– va dur a terme una altra iniciativa, en col·laboració amb la Ricky Rubio Foundation, a l’Institut Oncològic Rosell amb un lliurament exprés de 120 test per tal d’per pal·liar aquesta mancança en malalts que, obligatòriament, no poden estar exposats a cap incertesa.

El lliurament es va realitzar a la Sala Ricky Foundation de l’Hospital Universitari Dexeus-Quirón de part de Rafa Padilla i Marcos Vinzia a Santiago Viteri, de l’equip mèdic de l’Institut Oncològic Rosell, que va agrair especialment la valuosa contribució realitzada per Fagron Foundation i la sensibilitat demostrada en atendre aquesta situació extrema.

“En situacions així és quan saps amb qui pots comptar. Ha estat un primer pas immillorable, molt d’agrair per la capacitat de reacció que ens ha permès caminar en aquest objectiu comú de les dues fundacions com és millorar la vida de les persones que més ho necessiten. Espero que seguim caminant junts per aquest camí “, ha expressat Ricky Rubio.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,320SeguidorsSeguir

Opinió