Divendres, 19 agost 2022

Roures: “S’està negociant fer una final de la Champions League a Nova York”

El fundador de Mediapro creu que el futbol local s'encamina a la globalitat i defensa el Girona-Barça de Miami

|

Els partits oficials del futbol espanyol a l’estranger entren en una altra dimensió. En plena polèmica per la disputa d’un enfronament de Lliga a Miami, suposadament el Girona-Barça del proper 26-27 de gener, ara és Jaume Roures qui obre un nou capítol en el transvasament de partits en territori americà.

El fundador de Mediapro, productora audiovisual amb un pes gegant en el futbol estatal i europeu, té clar que el futbol s’encamina cap a l’expansió. Així ho ha explicat aquest dilluns en una tertúlia a El Matí de Cataunya Ràdio, en la qual ha avançat la possibilitat de traslladar la final de la Lliga de Campions fora del vell continent: “S’està negociant fer una final de la Champions a Nova York, amb la mateixa filosofia. I això passarà.”

Pel què fa el Girona-Barça, Roures és partidari de disputar-lo i anima els afeccionats gironins a canviar el pensament. “Veiem-ho des del punt de vista del club, de la ciutat i del patronat Girona-Costa Brava”, ha expressat. I ha volgut anar més enllà dels diners que suposarà per als clubs catalans.

“Evidentment que això és una indústria i que els diners són importants. Però l’orgull gironí en aquest esdeveniment passa perquè el Girona estigui al centre del món futbolístic. Això és el què defenso. Pel club, beneficis econòmics en vindran molt pocs. Però oportunitats com aquesta no n’hi ha tantes. Ha de ser motiu d’orgull pels socis, afeccionats, club i territori. Es parlarà del Girona durant quinze dies a tot el món”, ha insistit.

I encara hi ha posat més èmfasi: “Quan hem tingut l’oportunitat de pensar que durant dies es parlaria a tot el món de la ciutat i d’un club que lluita com David contra Goliat, en un estadi de 60.000 persones a Miami? Em sembla un esdeveniment que la gent ha de defensar, entendre i propulsar. Això no és només pasta. Això té a veure amb l’orgull, no només gironí.”

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,308SeguidorsSeguir