Dijous, 7 juliol 2022

Sánchez: “La Lliga torna el 8 de juny”

Ha volgut ser el president, el màxim mandatari, qui transmetés la bona nova als quatre vents

|

“Amb l’aval del Consell Superior d’Esports, el Govern ha donat llum verda perquè es torni a celebrar La Lliga”, ha assenyalat el president del gobierno, Pedro Sánchez, durant la roda de premsa telemàtica d’aquest dissabte des de La Moncloa.

Als que som amants de l’esport i a la vegada gent assenyada i prudent, o sigui la majoria de la població, ens han posat en un dilema. És ben cert que ens delim per tornar a gaudir d’un dels més potents entreteniments que se’ns ofereix, però, per l’altra banda, no hem pogut estar-nos, durant les darreres setmanes, de sentir-nos una mica dolguts en veure com els esportistes professionals eren tractats millor que la resta de ciutadans, amb testos a dojo, amb un exèrcit de persones desinfectant tot el que tocaven i per allà on passaven i avançant-se a la resta de gent en les famoses fases.

Però això és un diari esportiu i a la part esportiva ens cenyirem! Ja tenim el futbol a tocar de la cantonada i, entenent la popularitat de la mesura, ha volgut ser el mateix president, a modus de Cèsar August, qui donés la notícia i que ningú no li trepitgés l’exclusiva.

L’Executiu, segons ha explicat Sánchez, ha fixat el 8 de juny com a data perquè es reprengui la competició perquè en aquest moment “s’iniciarà la fase 3 de la desescalada en gran part d’Espanya”. Per reblar el clau, el president de Govern ha assegurat que havia de ser així, ja que “El futbol espanyol té un seguiment massiu”. La Lliga espanyola tornarà “en condicions que garanteixin les màximes condicions sanitàries”, ha conclòs.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,314SeguidorsSeguir

Opinió