Divendres, 19 agost 2022

Sanitat autoritza els tests als futbolistes per poder reemprendre la lliga

Europa s'està partint en dues: la que està donant per acabades les competicions i la que fa el que sigui per reprendre-les

|

El Consell Superior d’Esports (CSD) ha anunciat que el Ministeri de Sanitat ja ha donat el vistiplau perquè els jugadors de Primera i Segona Divisió es puguin sotmetre a tests de coronavirus. D’aquesta manera, continuen endavant els plans de LaLiga de reprendre el campionat de Lliga en les dues principals categories del futbol estatal.

Les proves es podrien fer a partir de dilluns que ve, 4 de maig, tot i que és possible que es reservin els primers dies per assegurar la desinfecció de les instal·lacions dels clubs. Així doncs, la setmana que ve , els jugadors passaran les proves i a final de setmana podrien començar els entrenaments, seguint el calendari d’activitat pautat per la Liga, que espera que el campionat es posi en marxa a finals de juny.

Europa s’està partint en dues: per un cantó hi ha els Països Baixos i França que ja han donat per acaba la competició, han proclamat campions i marcat ascensos i descensos, i, per l’altra Alemanya i Espanya que fan el possible per reemprendre la competició. Altres grans lligues, com Anglaterra o Italia, encara no s’estan definint.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,308SeguidorsSeguir