Diumenge, 29 maig 2022

Setién: “Ahir estava al meu poble amb les vaques i avui sóc al Barça”

"Quan ets a l'atur, sempre penses que t'arribarà una oferta d'un equip amb dificultats i no del que va líder"

|

El primer discurs de Quique Setién ha estat molt transparent. “Sóc una persona de conviccions i m’emociono molt fàcilment”, ha començat. “Ni en els meus millors somnis m’ho podia imaginar”. “No he tardat ni cinc minuts en acceptar. Sabia que el meu nom sonava però no pensava que el Barça es decidís a donar-me aquesta oportunitat”.

S’ha desfet en agraïments al club, a Valverde, de qui ha dit que hi ha parlat, i que “aprofitaré molt la seva feina”. La frase estrella ha estat: “ahir estava al meu poble amb les vaques i avui sóc al Barça” per afegir “quan ets a l’atur, sempre penses que t’arribarà una oferta d’un equip amb dificultats i no del que va líder”.

Abans, el President Bartomeu ha dit que feia temps que era clar que la dinàmica de l’equip era millorable, malgrat que els resultats eren bons. Aquesta sensació era en l’ambient i “ho havíem parlat amb en Valverde”. “Ara a mitja temporada calia un impuls” ha seguit. “M’hauria agradat que les coses haguessin anat d’una altra manera. No és aquest el nostre tarannà. Hem parlat de molts entrenadors en els darrers temps, Setién inclòs, i no se n’ha fet difusió. És la nostra obligació estar al cas. No ha sigut improvisat i hem tingut la incidència que un nom d’un entrenador s’ha filtrat”.

De nou amb la paraula i responent als periodistes, el nou entrenador barcelonista ha elaborat un discurs coherent i agradable de sentir sobre les variants del dibuix sobre el camp, ha parlat molt bé de la pedrera: “la irrupció de nou talent fa que els de dalt no es relaxin” i ha insistit que el que vol és que “els meus equips juguin bé al futbol”.

I finalment, el president Bartomeu ha aclarit que el 2021 hi ha eleccions i que en el compromís signat hi ha l’opció que el possible nou president pugui decidir que fer, encara que el contracte ara signat és fins el 2022.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,320SeguidorsSeguir

Opinió