Dijous, 7 juliol 2022

Soteras ja és oficialment president de la FCF

L'hereu d'Andreu Subies ha pres possessió del càrrec aquest dijous davant la presència de clubs i institucions

|

Joan Soteras, vicepresident en l’etapa d’Andreu Subies, president interí durant els mesos de juliol i agost i hereu de l’actual vicepresident de la Reial Federació Espanyola de Futbol ja és, oficialment, president de la Federació Catalana de Futbol.

Després que la junta electoral rebutgés les al·legacions dels precandidats Iván Carrillo i Antonio Torres i proclamés la llista de Soteras com a única candidatura vàlida, el 12 de setembre, aquest dijous el nou president ha pres possessió del seu càrrec davant diverses institucions catalanes i de la representació de clubs com el Barça, el Girona i l’Espanyol.

Amb la presència de Gerard Figueras, Secretari General d’Esports de la Generalitat de Catalunya, Gerard Esteva, president de la UFEC, Josep Maria Bartomeu i Delfí Geli, presidents del Barça i el Girona, i Carlos García Pont, vicepresident de l’Espanyol, Soteras ha accedit a la presidència agraïnt el llegat de Subies i emplaçant els clubs i esportistes catalans a confiar en la Federació.

“Per a mi és un autèntic plaer estar aquí, ja que porto tota una vida vinculat al futbol català, primer al club del meu cor, que tothom sap que és arlequinat, i després com a vicepresident primer de la Federació gràcies a la confiança d’Andreu Subies”, ha expressat. “Continuem amb la voluntat de seguir col·laborant amb les principals institucions esportives del país per fer més fort l’esport a Catalunya, així com seguir lluitant perquè el futbol català tingui el pes que mereix a la RFEF, amb qui seguirem potenciant l’actual relació de col·laboració institucional que ens uneix”, ha afegit, en presència el mateix Subies.

“Recollim un llegat immillorable per continuar fent créixer el futbol català”, ha remarcat el nou president. Gerard Figueras ha agraït la feina de la FCF i l’ha considerat “una entitat eficaç en la gestió i referent i exemple a seguir per la manera de transformar la societat, construint des de la base i transmeten els valors del futbol als ciutadans”.

Pel què fa els recursos interposats per Carrillo i Torres, el Tribunal Català de l’Esport ha admès a tràmit una de les parts de la impugnació de l’exàrbitre. En els propers dies, la FCF haurà de presentar les al·legacions corresponents davant el tribunal. El TCE encara no ha dictaminat res al voltant de la impugnació del president del Gavà.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,314SeguidorsSeguir

Opinió