Setmanari digtal i esportiu

Divendres, 24 de març del 2023

Teresa Basilio, la directiva fugaç

El club va incomplir una de les normes més bàsiques dels Estatuts amb el nomenament de la directiva. Un dia després ha hagut d'anul·lar la decisió

|

- Publicitat -

La junta directiva del Barça ha comès un error de principiant. Gens greu, sense cap conseqüència, però una pífia que demostra la poca atenció prestada en les normes generals del club per part dels seus gestors.

Cap dels 17 directius es va adonar, aquest dimecres en reunió ordinària de junta, que el nomenament d’una nova directiva no es podia dur a terme. Els membres del consell van aprovar l’entrada com a vocal de Teresa Basilio Monné, de 54 anys i amb número de sòcia 138.267, vulnerant els articles 35.1 a) i 42 b) dels Estatuts del club.

Publicitat

L’article 35.1 a) explicita que, per nomenar un nou directiu fora d’un procés electoral, “el nomenament ha de ser acordat per la Junta Directiva, a proposta del President, i ha de recaure sobre els socis que tinguin les condicions que exigeix l’article 42″.

I en l’article 42, els Estatuts són clars: “tenir una antiguitat mínima com a soci al moment de convocar-se les eleccions d’un mínim de deu anys per ser elegit President i d’un mínim de cinc anys per a la resta de membres de la Junta Directiva”.

Teresa Basilio no compleix aquest darrer requisit. No té l’antiguitat mínima de cinc anys com a sòcia i, per tant, el seu nomenament ha estat erroni. Menys de 24 hores després d’entrar a la junta, el club ha hagut de corregir l’acció. Basilio passarà a exercir funcions d’assessora cultural.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,270SeguidorsSeguir