Dimarts, 16 agost 2022

Tsunami Democràtic diu que “El clàssic el juguem tots”

El text s'adreça directament a al socis i aficionats amb entrada demanant-los confirmació de la seva assistència

|

Tsunami Democràtic ja va treure un primer comunicat sobre el proper Barça-Madrid del 18 de desembre en el que demanava la implicació dels dos clubs per a què les dues coses confluents, el partit de futbol i la reivindicació “Spain, sit and talk”, poguessin conviure. Per això s’adreçava als dos clubs implicats i demanava que es deixessin exhibir pancartes amb aquest lema de seure i parlar. Acabava aquell text dient que, si no hi havia resposta,  passaria a emetre un segon comunicat.

Aquest segon comunicat és el que s’ha divulgat justament en el dia del 120è aniversari del Barça, el 29 de novembre, i repeteix que en la situació actual no hi ha normalitat i, per tant, demana a la gent que “es reservi aquest dia 18 de desembre per a confluir a Barcelona.”

Cal recordar que el Barça-Madrid ja es va aplaçar. S’havia d’haver jugat el 26 d’octubre i, per por a la situació creada arran de la publicació de la sentència del pocés de l’1 d’octubre del 17, va decidir-se suspendre’l. Ara el tindrem en dimecres, no en cap de setmana, i si potser en aquest moment poden haver remès el aldarulls de les primeres setmanes, per contra hi ha més pausa per a l’organització de la convocatòria, els detalls de la qual encara no se saben.

La novetat és que Tsunami Democràtic s’adreça directament a al socis o aficionats amb entrada demanant-los confirmació de la seva assistència.

A partir d’aquí esperem un devassal de reaccions. En el moment d’escriure aquesta nota, Zidane era preguntat en roda de premsa i s’ha limitat a dir que la seva obligació és tenir-ho tot a punt per al dia del partit i que espera que el matx es jugui.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,310SeguidorsSeguir