Dilluns, 17 Febrer 2020

Un porter d’11 anys s’enfronta als crits dels pares i defensa l’àrbitra

El petit dóna una lliçó de companyerisme i esportivitat al públic que estava cridant a l'àrbitra

|

Es diu Pablo Hernández, té 11 anys i dóna una lliçó de companyerisme i esportivitat al públic, majoritàriament de familiars dels nens, sortint en defensa de l’àrbitra, Ana López, de 19 anys, que arbitrava el partit entre el Avilés Stadium i l’Esportiu Valdés (de Tercera Aleví) al Complex Esportiu de la Toba, a Astúries.

En sentir els crits i improperis de la grada, la jove es va posar nerviosa i va començar a plorar. Davant d’això, Pablo, el petit porter, es va girar i va cridar: “Calleu i deixeu a l’àrbitra tranquil·la d’una vegada, ¿no veieu que està plorant?”.

Publicitat    

“No és la primera vegada que em passa que el públic em digui coses desagradables”, lamenta l’àrbitra a El Comercio, “venint de públic d’un partit de futbol infantil”. I segueix: “No sé molt bé el què va passar, però ja no vaig sentir ni una protesta, ni un crit més”. Ben al contrari, els pares van començar a llançar comentaris d’ànim com “Ho estàs fent molt bé!”.

Després de el partit, Ana López va anar a buscar Pablo i va agrair-li molt el gest: “Moltes gràcies! Ets un exemple per als pares”.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seguiu-nos a:

Segueix-nos a

2,821M'agradaAgradda
2,325SeguidorsSeguir

Opinió