Dimarts, 16 agost 2022

Unió per presentar la moció de censura contra Bartomeu

Jordi Farré va ser el primer a presentar-la a les oficines del Barça

|

Diversos grups d’opinió dins l’àmbit blaugrana, comptant-hi amb la presència dels precandidats Jordi Farré, Víctor Font i Lluís Fernández-Alá, han endegat el procés de moció de censura contra el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu.

Aquest migdia s’ha fet una roda de premsa telemàtica on Marc Duch, president de “Manifest blaugrana”, ha comandat l’acte per “exigir la dimissió immediata del president del Barça i tota la junta directiva. Així, ha fet una crida a tots els socis perquè donin suport a aquesta moció, atès el moment tan delicat que viu el club”. Duch ha destacat que “aquesta moció és única i històrica perquè és la primera que s’ha fet amb caràcter transversal i per això demanem que el soci es responsabilitzi, tenint en compte la situació actual del club”.

El procés no és fàcil: Un cop aprovada la sol·licitud i entregades les paperetes -això hauria de passar el 3 o el 4 de setembre-, els candidats tenen 14 dies per recollir les signatures, setze mil com a mínim, que és el 15% dels socis amb dret a vot. Si se superen tots aquests tràmits, la votació, en referèndum, ha d’aconseguir dos terços dels vots, o sigui un 66,7 % i, aleshores, la junta quedaria destituïda.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,310SeguidorsSeguir