Dimarts, 11 maig 2021

[VÍDEO] El Madrid s’endú la victòria al Palau (85-87) per creure-s’ho més

Jasikevicius ho ha dit clar: "No hem merescut guanyar"

|

Per part barcelonista, hi ha hagut una mica de pensar que aquest partit amb el Reial Madrid estava guanyat abans de començar i s’ha notat de seguida amb les actituds dels dos equips. Amb Pau Gasol jugant de sortida els blancs s’han posat 0-9 abans de la primera cistella blaugrana després de tres minuts i mig sense marcar. Al minut cinc, Gasol ha anat a seure i de mica en mica es recupera l’estabilitat des de la defensa acabant el primer parcial amb 15-20.
El segon quart manté aquesta curta diferència i, semblantment amb el partit del Bayern, Jasikevicius treu Gasol sis minuts abans del descans i, no serà causa-efecte, però faltant 4 min el Madrid es posa a 14 punts (22-36) amb un parcial de 0-11. Al descans, 33-42, 9 a sota. Si mirem el parcial amb el de Sant Boi en pista, és de -18, el doble. Gasol ja no sortirà en tota la segona part, però se l’ha vist actiu des de la banqueta esperonant els seus companys.

El tercer quart és una muntanya russa, mirant el marcador. El Barça torna a caure catorze punts per sota i Jasikevicius es provoca una tècnica, d’aquelles de treure pressió, de forçar un canvi, i dóna fruita que hi ha un parcial de 14-2 acostant-se el Barça a 47-51, a sis minuts. El quart acaba 57-59 i tothom se les promet molt felices.

Si el tercer quart és una muntanya russa, el quart és directament de bojos. Lluny de fer el sorpasso, el Madrid posa la directa i se’n va de deu (57-67) en una sortida fulgurant i deu punts més tard ho amplia a 11 (67-78). Reacciona el Barça i es posa només a quatre punts faltant dos minuts (74-78) i encara hi ha temps perquè el matx s’encalli en un seguit d’errors a les dues bandes que Vuckcevic, un madridista en formació de divuit anys trenca amb un triple (74-81). El darrer minut és espectacular amb un 11-6 per al Barça: en 17 segons el Barça passa de -9 a -4 i queden 32 segons per jugar. Un triple el porta a 1 punt. Abrines fa falta a 21 segons i Laprovittola només n’anota un. Som a -2 i arriba un altre triple, ara de Mirotic i, per primera vegada en tot el partit, el Barça es posa +1. A la següent jugada Laprovittola fa un 2+1 i tanca el partit. Aquí ho tenim:

Jasikevicius ho ha dit clar: “No hem merescut guanyar”:

Publicitat

Segueix-nos a

2,791M'agradaAgradda
2,353SeguidorsSeguir

Opinió