Diumenge, 24 octubre 2021

[VÍDEO] Els Segadors ressonen a Montilivi davant la presència de Quim Torra

El president de la Generalitat de Catalunya ha presidit la llotja de l'estadi gironí, en el derbi que enfrontava el cojunt local amb el Barça

|

El Girona-Barça no s’ha jugat a Miami, una opció que el president de LaLiga Javier Tebas tenia com a objectiu per tal d’aixamplar l’expansió de la competició espanyola de clubs més enllà del territori estatal. Finalment, Montilivi n’ha estat l’escenari, com estava previst des de l’inici del torneig de la regularitat, i els afeccionats catalans no han hagut de deslaçar-se milers de quilòmetres a l’oest per tal de gaudir del nou derbi català.

Tampoc ha hagut de moure’s de casa el president de la Generalitat de Catalunya. Si Tebas volia un Girona-Barça carregat de banderes espanyoles i buit de simbolisme catalanista, el president de LaLiga ha hagut de conformar-se amb la presència de la màxima autoritat del país i amb un himne nacional aclamat pels més de 10.000 espectadors presents a les graderies.

L’estadi gironí ha rebut la visita del Molt Honorable President del Govern, Quim Torra, celebrada amb la reproducció de les notes d’Els Segadors, escoltat amb atenció pels seguidors catalans i molt aplaudit un cop conclòs. L’himne nacional ha estat acompanyat per la presència de diverses banderes estelades presents a la zona d’espectadors.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,336SeguidorsSeguir

Opinió