Setmanari digtal i esportiu

Diumenge, 04 de juny del 2023

Keita Baldé, fill d’Arbúcies, campió d’Àfrica amb el Senegal

També ha jugat amb la selecció catalana

|

- Publicitat -

El Senegal es va proclamar campió de la Copa d’Àfrica, als penals, després d’acabar el joc sense gols contra l’Egipte, Entre els seleccionats del país guanyador hi ha en Keita Baldé, fill d’Arbúcies, que quan va tocar decidir-se va triar jugar amb el Senegal i no pas amb Espanya.
Nascut a Arbúcies en una família d’origen senegalès, va passar per les categories inferiors del Barça, club que el va cedir a la UE Cornellà. Malgrat ser temptat per clubs com el Reial Madrid i el Manchester United, el 2011 la SS Lazio el fitxà per 300.000 euros.

Baldé va debutar amb la samarreta de la Selecció de futbol de Catalunya el dia de Sant Esteve de 2015, jugant contra la selecció d’Euskadi i ell març de 2016 debuta amb la selecció absoluta del Senegal per proclamar-se aquest dissabte campió d’Àfrica. Després de passar pel Mònaco, l’Inter i la Sapdoria, ara pertany al Cagliari.

Publicitat

A més de les virtuts futbolístiques, se’l recorda també per haver llogat un edifici a Lleida perquè els temporers que dormien al carrer hi poguessin anar, després que diversos hotels de la capital del Segrià els neguessin l’allotjament.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes