Dimarts, 24 maig 2022

[VÍDEO] Kalou emet un compromès “live” des del vestidor del Hertha

S'hi veu que no es respecten les mesures d'higiene i distància i el club berlinès l'ha apartat de l'equip

|

El que podria semblar una emissió atrevida i suposadament divertida de l’interior del vestidor del Hertha de Berlin s’ha convertit en un escàndol a Alemanya: el davanter Salomon Kalou mostra que no es respecten les distàncies i les mesures d’higiene en el delicat moment en què es vol tornar a l’activitat a la Bundesliga.

I això passa quan, feta la primera tanda de tests a les plantilles, s’han trobat deu casos positius del virus i la represa del joc tot torna a quedar en l’aire.

En un vídeo en directe, Salomon Kalou, jugador de l’Hertha de Berlín, mostra com al club alemany no se segueixen els protocols per evitar contagiar-se del coronavirus. Es donen la mà, no tenen proteccions … A més, Kalou critica obertament la rebaixa salarial de l’11% que han patit els jugadors.

El Hertha de Berlín ha emès un extens comunicat on s’hi diu: “El vídeo mostrat per Salomon Kalou fa la impressió que els jugadors del Hertha no es prenen seriosament les regles prescrites de distància i higiene per part de les autoritats sanitàries. Ens agradaria dir que aquest va ser l’acte d’un sol jugador i el fet que altres membres de l’equip no li cridessin l’atenció sobre aquesta mala conducta i responguessin la salutació amb una encaixada de mans mostra que les referències regulars a les regles de distància i higiene han de ser encara més intenses”, s’explica en el comunicat.

El jugador ivorià, que participa en diversos projectes socials al seu país natal, ha volgut disculpar-se: “Estic especialment preocupat per la gent a l’Àfrica, perquè l’atenció mèdica no és tan bona com a Alemanya. Realment no vaig pensar i estava content de que les nostres proves tots fossin negatives. Vull disculpar-me amb els que surten en el vídeo, que no sabien que estava transmetent”. Aquí en teniu un moment del vídeo:

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,320SeguidorsSeguir

Opinió