[VÍDEO] Stuani surt a la segona part i fa tres gols de cap en onze minuts

Remuntant un primer gol de l'Alcorcón a la mitja hora

|

- Publicitat -

Al descans s’arriba amb un decebedor 0-1 davant del cuer de la categoria, l’Alcorcón, un gol aconseguit en un córner mal defensat, ja que va molt tancat, i s’hauria d’haver refusat abans que la pilota no es passegés per sobre la línia i qualsevol, atacant o defensor, la introduís a la porteria. Tornava el plor i cruixir de dents a Montilivi.

A la segona part, surt Stuani i en tres accions molt i molt semblants, tres centrades molt ben posades i les tres venint de la dreta, remata esplèndidament de cap tres vegades a la xarxa madrilenya. Han estat els minuts 54, 62 i 65 i si bé no són tres gols calcats del tot, s’assemblen moltíssim tots tres. Com diem, les centrades són també boníssimes i amb quina confiança es posen pilotes a l’àrea si saps que tens un dels millors rematadors que hi ha a les dues primeres lligues de l’estat!

Publicitat

El Girona, de ser a la zona de descens, en tres jornades ha tret 10 dels 12 possibles punts (3 victòries i un empat) i ara, en lloc de mirar avall, ja mira amunt, Amunt, Girona!