Setmanari digtal i esportiu

Dilluns, 20 de maig del 2024

[VÍDEO] Mollerussa (1-5) i Sabadell (2-0), eliminats de la Copa

Amb cinc categories de diferència els del Pla d'Urgell han plantat cara al Getafe mentre que en un duel de la mateixa categoria, el Sabadell perd amb l'Atlético Sanluqueño

|

- Publicitat -

Equívoc marcador final del duel entre el Joventut de Mollerussa i el Getafe, tot i les cinc categories que els separen. Aquest 1-5, que podria ser normal, és exagerat. A més, el primer gol del matx ha estat el gol local, de Putxi, tan aviat com el minut 3. És una falta lateral mal refusada i el davanter local fica el cos per endur-se la pilota i passar-li-la al porter per sota les cames.

Els visitants han igualat la partida, de penal, en el minut 19 i amb aquest esperançador resultat s’ha arribat al descans. Ha hagut de ser amb un segon penal com l’equip de primera ha donat la volta al marcador. Era el minut 52 i a partir d’aquí, el partit ha sigut una altra cosa especialment quan han arribat dos gols més en dues jugades consecutives, en els minuts 57 i 58. El cinquè i darrer gol, ha arribat faltant un quart d’hora, en el 75. Digníssim paper el de l’equip del Pla d’Urgell del que poden estar-ne ben satisfets.

Publicitat

ATLÉTICO SANLUQUEÑO 2 – CE SABADELL 0
El Sabadell va quedar aparellat amb un equip del seu mateix grup de la 1a RFEF i hi havia el recent precedent la la victòria arlequinada per 1-0 a la Nova Creu Alta. Aquesta vegada, però, i en terreny andalús, els vallesans han quedat eliminats de la Copa per un 2-0, gols aconseguits passada l’hora de partit, minuts 65 i 76, amb dues rematades força semblants, des del centre de l’àrea petita.