Dissabte, 16 octubre 2021

Xavi: “Em veig capaç d’entrenar el Barça”

L'entrenador exposa obertament el seu somni "ara que m'he provat"

|

L’exjugador de Barça, que ara exerceix de tècnic a Qatar, no amaga que vol acabar entrenant el conjunt blaugrana “M’agrada que la gent ja em consideri com un tècnic. M’hi veig capaç i és una il·lusió, un somni tornar a Barcelona. Ho he dit en moltes ocasions: considero el Barça casa meva, la meva vida. Estic aprenent moltíssim com a entrenador a Qatar. Evidentment entrenar el Barça són paraules majors, has de veure-ho clar, estar molt preparat. És tot un procés i espero que algun dia pugui arribar”

“Si a la Lliga veig el Barça favorit, a la Champions és diferent. El Barça ha guanyat Champions quan ha estat molt superior als rivals. El Barça no pot jugar a la sort històrica que han tingut altres clubs: el Barça ha de ser molt dominador.”

“El Barça va tenir sort a Stamford Bridge, quan érem deu 10 jugadors i va arribar el gol d’Iniesta després de tot el partit pràcticament sense arribar a la porteria. Això és sort. Jo en dic sort quan no fas una temporada bona, quan quedes quart, cinquè, sisè en La lliga però guanyes la Champions. Això al Barça no li ha passat mai. El Barça ha guanyat la Lliga i després ha guanyat la Champions. I al Madrid no li ha passat això. El Madrid ha quedat sisè a la Lliga i després t’ha guanyat la Champions. A això jo en sic tenir una mica de sort.”

Aquesta velada cita a la “sort del Madrid” li ha valgut ja, a partir d’aquesta informal conversa amb un youtuber, ferotges crítiques de la caverna que ja en renega: “No reconeixem aquest Xavi”.

Sona música celestial a les orelles culers quan Xavi centra el seu estil en la possessió: “Quan el meu equip té la pilota és quan estic tranquil. Prefereixo que el meu equip tingui la pilota, però no és tenir-la per tenir-la. Cal anar a l’atac. M’agrada treballar la pressió alta per robar-la de seguida”.

A Xavi, que se’l relaciona amb la futura candidatura Emili Rousaud, el directiu que semblava ser el continuïsta dins la junta de Josep Maria Bartomeu però que, amb cinc altres directius més ha deixat l’equip directiu blaugrana, segueix fent càbales per a un possible futur a la banqueta: obriria les portes a la volta de Neymar, l agrada Lautaro i esmenta Arthur com un jugador que se li assembla molt.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,338SeguidorsSeguir

Opinió