Dimarts, 25 Febrer 2020

Yoav Katz, portaveu de l’ambaixada d’Israel: “Hi ha grups que segueixen una política antisemita intolerable”

L'ambaixada israeliana critica durament el boicot de la CUP a l'Espanya-Israel i celebra que el partit es disputi amb públic

|

El partit entre Espanya i Israel de la Lliga Mundial de waterpolo es disputarà finalment al CAR de Sant Cugat. Després de la negativa del grup municipal CUP-Capgirem Barcelona a la celebració del duel en una piscina pública de la capital catalana -per la presència d’un “estat genocida”– , les seleccions han acordat disputar el matx al CAR. Això sí, amb presència d’afeccionats, tal i com estava previst inicialment.

En una conversa amb La República Esportiva, el portaveu de l’ambaixada israeliana a Espanya, Yoav Katz, es mostra satisfet amb la decisió final. “És important que l’equip israelià pugui disputar el partit amb la selecció espanyola en les mateixes condicions que es juguen els altres partits de Lliga”, explica.

Publicitat    

“El lloc no és important”, admet Katz. “Però sí que volem que hi hagi públic, que sigui obert a tothom. Ha de ser un esdeveniment festiu d’esport i d’un símbol d’amistat entre els països”, expressa preguntat pel trasllat de l’enfrontament de Barcelona a Sant Cugat.

Ara bé, Katz també aixeca la veu davant les paraules de la CUP i de les entitats propalestines: “És trist que hi ha grups que promouen boicotejar Israel. Segueixen una política discriminatòria i antisemita intolerable”. A més, el portaveu de l’ambaixada reconeix que “Israel juga a tot arreu, fins i tot en països amb els quals no mantenim relacions dipomàtiques”.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seguiu-nos a:

Segueix-nos a

2,816M'agradaAgradda
2,337SeguidorsSeguir

Opinió